Belastingaangifte

Hulp nodig?
Bel 030 225 45 50

Werkwijze particulieren

Om de verwerking van uw aangifte zo goed mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u om uw gegevens volgens onderstaande procedure aan te leveren. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met ons. Onze contactgegevens staan onderaan de pagina vermeld.

(1) CHECKLIST DOWNLOADEN

Download de Checklist Aangifte Inkomstenbelasting in het site-onderdeel Downloads. Op uw verzoek kunnen wij u deze ook toesturen.

(2) CHECKLIST INVULLEN

U vult de checklist volledig in en voegt kopieën bij van de gevraagde bescheiden.

(3) CHECKLIST AANLEVEREN

De checklist samen met de bescheiden kunt u opsturen naar Berkman & Berkman, postbus 147, 3700 AC, Zeist. Uiteraard kunt u ook de checklist en gevraagde bescheiden langsbrengen bij ons kantoor aan de Constantijn Huygenslaan 12b te Zeist.

(4) CHECKLIST VERWERKING

Na ontvangst van de bescheiden zullen wij de checklist verwerken. Mochten er bepaalde zaken onduidelijk zijn, dan nemen we even contact met u op.

(5) CONCEPTAANGIFTE

Binnen 10 werkdagen ontvangt u van ons de conceptaangifte per e-mail. Indien u akkoord gaat met de gegevens in de conceptaangifte, versturen wij de aangifte digitaal naar de Belastingdienst. U kunt uw akkoord geven op de conceptaangifte door een reply te sturen op de e-mail. Opmerking: beschikt u niet over een e-mailadres? Geef dit dan aan op de checklist. Dan sturen wij u de conceptaangifte per post.

(6) KLAAR!

Zodra wij uw akkoord hebben op de conceptaangifte versturen wij de aangifte digitaal naar de Belastingdienst. Binnen enkele weken ontvangt u daar bericht over van de Belastingdienst. Mochten er gegevens niet overeenkomen met de conceptaangifte, dan verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen.